Lichess

Lichess är den mest dynamiska och användarvänliga schackservern på nätet. Det är en fantastisk plattform där schackentusiaster från hela världen kan mötas, spela, och fördjupa sig i denna klassiska och intellektuella sport. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren mästare, har Lichess något att erbjuda för alla.

Varför välja Lichess?

  • Gratis och öppen källkod: Vi tror på att tillgängliggöra schack för alla. Därför är Lichess helt gratis att använda, utan några dolda avgifter. Dessutom är vår plattform baserad på öppen källkod, vilket innebär att vi är engagerade i att skapa en transparent och rättvis upplevelse för alla.
  • Obegränsat spel: Spela så mycket schack du vill, när du vill. Det finns ingen begränsning på antalet partier du kan spela på Lichess.
  • Anpassningsbar spelupplevelse: Välj din favoritvariant, ställ in din egen betänketid, och utmana motståndare som passar din nivå. Vår plattform är utformad för att ge dig en skräddarsydd schackupplevelse.
  • Lär och förbättra: Förbättra ditt schackspel med hjälp av våra omfattande utbildningsverktyg. Vi erbjuder gratis övningar, studiematerial, och möjligheter att analysera dina partier.
  • Community och tävlingar: Delta i tävlingar, skapa dina egna turneringar, och anslut till schackklubbar. Vår community är varm och välkomnande, med schackspelare från hela världen.
  • Över 60 språkstöd: Lichess är översatt till över 60 språk för att göra schack tillgängligt för en global publik.
  • Inget krav på nedladdning: Du behöver inte ladda ner någon programvara för att spela på Lichess. Du kan enkelt spela i din webbläsare på datorn, surfplattan eller mobilen.

Börja spela idag!

Gå med i Lichess idag och upptäck en värld av schack som aldrig förr. Oavsett om du är ute efter att förbättra ditt schackspel, utmana vänner, eller bara njuta av några avslappnade partier, så är Lichess den bästa platsen att göra det. Kom och gå med i vårt växande community av schackentusiaster!